Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våren är här

våren är på väg för jag känner det så stark 

även om det är lite kallt än så smyger sej

 

solen frm mer och mer och tar plats i från 

mitt fönster står tranorna på åkern nere vid

 

fysikens sjö och det är så vackert då och då 

ser jag även gässen flyga förbi även det en 

 

fröjd för ögat för nu är våren på väg alla

tecken finns redan här det är vårrrr !




Fri vers av den nakna poeten
Läst 63 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-01 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten