Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är 12 år gammal! Jag testade att skriva en dikt igen efter ca ett års avbrott, uppskattar feedback :)


Lock för örat

Jag hade lock för örat
som jag inte visste fanns
Förens det försvann
och alla ljud klarnade

Det fick mig att fundera
Hur mycket jag missar
utan att jag känner det

Om jag också har lock
för ögon och för näsa
för mun och för hud
för tanke och för minne

Och om allt en gång
kommer att klarna
när jag minst anar det




Fri vers (Fri form) av Poetisk ungjävel
Läst 50 gånger
Publicerad 2023-04-01 18:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vaxol är bra.
Finns på apoteket.
2023-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Poetisk ungjävel
Poetisk ungjävel