Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Människor är så dumma att de faller i skitgropar, och de kämpar som djur genom ändlösa krig, istället för att ställa frågan varför och för vem så mycket lidande?


VEM HAR STATEN JORDEN FRÅN?!

VEM FÅR STATEN JORDEN FRÅN?!
Alla FÖRETAG i världen har fulländat ett system med flera INSTITUTIONER genom vilka MISSBRUKARE och Stalkers har tagit över PLANETEN!
På denna PLANET med alla resurser som behövs för liv, har dessa FÖRETAG inte gjort något annat än att begränsa rätten till liv genom att äga hela jorden.
* Var köpte företag och myndigheter själva planeten jorden?
* Vem gav dem rätten att ta besittning:
– MARK, VATTEN, SKOGAR, BERG, UNDERJORDISKA RESURSER, var fick de rätten att få sälja och vara rättmätiga ägare till dessa resurser?
* Finns det ett kontrakt från Gud som gjorde dem till de rättmätiga herrarna över hela jorden, PLANETEN?!
* Vi skulle vara nyfikna på att se hur ett sådant ägarbevis ser ut och vem som äger det!




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 162 gånger
Publicerad 2023-04-01 18:40



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Jorden har stulits ifrån urinvånarna och annekterats av ryssar och europeer.
2023-04-01

  Koloristen
Jorden är HERRENS och allt vad därpå är, jordens krets och de som bo därpå. (Ps.24:1).
2023-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP