Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du betalar regeringen för att sälja planeten mark till illusions pris.


Du betalar regeringen för att sälja till illusions pris

April Fools - YouTube

svar till koloristen.

du betalade staten för att sälja dig illusionen
att du är ägaren, men egendomen är fortfarande hans och all mark är fri.
dessa arkoner hittade ett system av hierarki där dem kan sälja marken, och efter att du blev ägare och köpte dina gissningar vad marken, dvs "det är ditt land" är det inte planetens längre, det är ditt även efter att du köpt marken du har att betala skatt på din lägenhet och marken under kvarteret och villan.
vems mark är rådhuset? vem gjorde denna jord till huvudstad?
vem hittade på detta med försäljningen av jorden?var kommer denna sak ifrån, jorden är din del, du blir rik, som jorden är hans, varför kan inte jorden vara allas och alla kan välja var de vill bo , den enda planeten där densiteten är lägst, där livet inte är gratis, där du inte fritt kan njuta av allt som denna planet erbjuder dig, för du måste betala skatt om du vill njuta av det!
vi är i grottan, du sa att du känner mig och jag ser i det scenariot med borgmästaren när som en välgörare kommer dit och berättar om oss på borgmästarens kontor,
och borgmästaren kommer och säger: ska ni barn betala skatt på denna grotta?
hahaha och jag säger ja, herr borgmästare, säg mig hur många rum jag ska inkludera i dokumenten, det här är en stor disharmoni illusion som jag verkligen tänkte på om du är ägaren.

vi lever i illusion och i disharmoni med planeten så många de kan komma och be om vad som helst. eftersom människor luras av dem, gav han oss också en dag "dårarnas dag, 1 april.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2023-04-01 19:39



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ja bra (be)skrivet
Om äganderätten?
När ett stort Land
Bestämmer sig
för att bara gå
in o stjäla ett
Grann-lands
egendom i
en special
-operation
Av mord o
explosion
Som upp
-rör Världen!





2023-04-02

  Koloristen
Fantastiskt bra! "Dårarnas dag", ja verkligen så! Bluffen de kallar "frihet och demokrati" belyser detta beständigt.
2023-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP