Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gör mot dem

Jag kan aldrig för mitt liv begripa
vart man tror att människor ska ta vägen
när man lagstiftar bort dem
så som man viftar bort en fluga
och anser dem betydelselösa
fastän de betyder mycket för nån annan
och lever vidare utanför samhället
som en skamfläck på vårt gemensamma samvete
när vi ser vad vi gör mot dem




Prosa av Månfare VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-25 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP