Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen kära vår

Vårsol i ansiktet...
livet återvänder sakta.
Svalan svirrade just förbi
livet får en ny chans.
Hoppet tänds i hjärtat,
och ger en ljusglimt i ögat.
Ett barn hörs skratta i parken
ny tid för lek och stoj.
Blommorna i fönstret
växer så det nästan hörs.
Ja nu är äntligen tiden inne
för ljus och värme
att spridas till allt levande
och allt som legat i träda.
Välkommen kära vår!




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-02 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP