Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är alkohol också så läs vidare pelid!


Feminismen är ett gift

Alkohol är ett gift som i lagom dos
renar och stärker kropp förhöjer själ och
uppiggar psyke.

Fingerborgsblomman är ett gift men också en medicinalväxt
den ger kraft till hjärtat och
har varit använd sedan romarriket
både som gift och som medicin.

Feminismen är också ett gift
låt oss ta det till vårt hjärta
för lite av det är inte bra
då traskar vi vilse i patriarkat bort från
den viktiga jämställdhetsfrågan
för mycket av det då går det också åt skogen
då blir vi som virrpannorna i Fi.

Män och kvinnor flickor och pojkar
korka upp feminismflaskan och slå i glaset
glöm inte att dricka LAGOM mycket
var inte helnykterist
men se också till att inte däcka.







Fri vers av Kämpendahl
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-02 17:44



Bookmark and Share


  MagisterZ VIP
Satanisk feminism är enligt mig den bästa kuren.

https://www.adlibris.com/se/bok/satanic-feminism-9780190664473

2023-04-05

    Kämpendahl
Tack Månfarne.
Lagom förgiftade (tre glas vin) av alkohol
Lagom mycket feminism sund vettig balanserad feminism. Psykossjukdom nej tack!

Schyman är alkoholförgiftning.
2023-04-02

  Månfare VIP
det beror nog mer på vilken smak du dricker, om den är noga genomtänkt och analyserad, baserad på fakta eller känslomässigt ihophafsad.
2023-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Kämpendahl