Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skåne i maj

Ett bombnedslag är Skånevintern

Då ylar enen ärgad grön

Uuuuuuu....

Men varm i maj är andrumssalen

för daj och maj i Nackarpsdalen

Aaaaaaa....




Övriga genrer av Roggebogge VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2023-04-02 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roggebogge
Roggebogge VIP