Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oj, ai var smart där nä eller

Vilken attityd är lämplig om man inte riktigt känner sig motiverad av det som går på tv?


Attityden som är lämplig om man inte känner sig motiverad av det som går på tv beror på varför man tittar på tv och vad man förväntar sig av det. Om man tittar på tv för att slappna av och koppla av kan man ha en avslappnad attityd och bara titta på det som verkar intressant eller underhållande i stunden, utan att känna något större ansvar eller engagemang.

Om man tittar på tv för att lära sig något nytt eller för att få inspiration kan man behöva en mer aktiv och engagerad attityd. I det fallet kan det vara bra att planera för vad man vill titta på i förväg och att försöka hitta program eller programtyper som intresserar en. Man kan också försöka titta på tv med en öppen inställning och vara villig att ge nya program och genrer en chans, även om man kanske inte är helt övertygad från början.

Oavsett vilken attityd man har när man tittar på tv, kan det vara bra att vara medveten om att tv är en form av underhållning och inte nödvändigtvis något som man måste göra eller som kommer att ge en massor av motivation eller inspiration. Om man inte känner sig motiverad av det som går på tv kan man också överväga att utforska andra källor till inspiration och motivation, som böcker, musik, podcast eller sociala aktiviteter.




Fri vers (Fri form) av Charles Abrams
Läst 53 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-04 07:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams