Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödet.

Hur ont kan ont vara
Hur ensam kan en själ förbli
I ödets ironi
Hörs inte längre tårarna.
En beröring
Djupt i ett inre
Ett hastigt möte
Ett abrupt uppvaknande.
Att sakna, skälva, hyperventilera något..
Som aldrig skulle kommit upp ur djupet.
Hur liten kan en himlakropp kännas
Hur tyst är saknaden, paniken..

Hur meningslöst kan meningslösheten vara.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2023-04-04 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP