Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen ork

Längtan utan ork
en på ytan guppande kork
utan krok och sänke
jag vet inte vad fiskaren tänkte
när hon gav sig ned mot vattnet
för att meta med en kork

kanske drevs hon dit av längtan
men hon hade ingen ork




Fri vers av Månfare VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-04-05 17:57



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Hon var kanske dement, längtan fanns men omdömet klickade
2023-04-11

    Solbelyst
Gillade metaforen. Fiska utan krok och sänke….ja kanske utan agn också. Visar på en stark längtan till något man saknar och som driver en mot det men ännu utan de rätta verktygen. Det är okay att vara trött och lite korkad :)
2023-04-05

  SellwiN VIP
Riktigt bra, bokmärker denna. Tack för du delar med dig!
2023-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP