Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In till gruvan och grav

Ditt sista stilla ljud,
Blottas tunt.

Du lilla gruva sång,
Du sist bära jord.

Jord, ta ett liv.
Jord, kom, kom.

När du planteras,
Som alla andra.

Du tillsist,
På ditt spår vandra.

Du tar, och tar.
Till Sist du allting bär,

Låt ditt sinne vandra.
Nu finns du här.





Fri vers (Fri form) av SellwiN VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-05 21:12



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
"Allting som blivit, ska bli vad det var"
2023-04-05
  > Nästa text
< Föregående

SellwiN
SellwiN VIP