Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nagijala

Vi leker inte längre,
Som vi lekt förut.

Prinsessan och prinsen,
Fick ej ett lyckligt slut.

Vi sliter oss samman,
Men på enskilda håll.

Prinsen är otrogen,
Och går mest på
Ice, kola, pulver och snö.

Prinsessan leker,
Vuxenlekar med vargarna.

Vi var helt enkelt,
rockbandet utan någon tribut.

Hoppas det finns flera liv,
Så det finns chans för ett annat slut.

Vargarna ylar, pulver yr som snö.

I höghusens saga,
Vi alla hoppas på ett Nangijala.










Fri vers (Fri form) av SellwiN VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-04-05 21:31



Bookmark and Share


    Påfågel
porta
religiösa
galningar
2023-04-06

  Larz Gustafsson VIP
Tro på Jesus.
Endast genom Honom finns befrielse och räddning för evigheten.
2023-04-06

    ej medlem längre
Rejält mörker där.. men i mörkret finns ju mycket av konsten, så..
2023-04-05

    Jim Friberg VIP
Eternal return (:
2023-04-05
  > Nästa text
< Föregående

SellwiN
SellwiN VIP