Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ställer mig på trappan

Jag ställer mig på trappan framför huset.
Det är natt.
Regn har upphört. Himlen blivit klar.
Över landskapet viskar fullmånens flöd.
Jag badar i det.
Andas det.
Min hud blir smekt.
Och
smakar det inte av något särskilt i min mun...
Kan det vara en Chablis.




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-04-06 11:26



Bookmark and Share


    Melona
Underbart! Njut!
2023-04-14

  Staffan Nilsson

Vackert!
Hudnära natur och kulturens Chablis!

2023-04-11

  Kungskobran VIP
Yes, I'm being followed by a moonshadow
Moonshadow, moonshadow
Leaping and hopping on a moonshadow
Moonshadow, moonshadow…
Cat Stevens
2023-04-06

    mlc
Jag önskar jag hade en trappa att ställa mig på, så där.
2023-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP