Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

+1g

Är ett flygtillstånd där din kropp väger en faktor av det aktuella g talet.
Upptagning efter dykning eller i en tunnel roll kan g tal upp till 9 + upplevas och överlevas.

Det är långt ifrån angenämt då det svartnar för ögonen och hjärnan förlorar allt sitt blod. -blackout !
Utan g dräkt skulle flygföraren (ff) förlora medvetandet. g dräkten nyper till rejält i de nedre kroppsdelarna och återställer medvetandet . Som att få en hästspark i baken.

Inte skönt men ger dig en kick på flera plan.




Fri vers av Fd stridspilot
Läst 148 gånger
Publicerad 2023-04-06 23:06



Bookmark and Share


  kriya
oidentifierade objekt om du nu gjorde det.
2023-04-07

  kriya
fick du kickar då du fick se identifierade objekt när du flög?
2023-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Fd stridspilot
Fd stridspilot