Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


1019.LÅÅÅNG FREDAAAG


I_KYRKANS
_STOMME_

_EPIKUR(ism)_
FÖRFLYTTADE
*_GUDS_TRO_*

TILL_OMÅTTLIG
KAPITAL_ANARKI!

SOM_ERÖVRADE_
*GUDOMLIGA_BEGYNNELSEN*

JORDENS_VATTNENS_
OCH_LUFTENS_DJUPHET_

===#===#===#===#===
OCH TILL FÄRDKNÄPP...

UTAN*_JESUS_KRISTUS*
*_ÅTERUPPSTÅNDELSE_*

ÄR VÄRLDENS SPLITTRING...

av lastade bollknyten,
ordlösa köttkroppar,

i oblodiga själar,
tillplattade spikar!
===#===#===#===#===




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-07 08:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP