Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en relativ teori

att bli överraskad varje dag
om vem man är
måste vara en förbannelse

varför skulle jag
annars inte kunna se mig

folk pratar om verkligheter
och om normala ting

hur att vara rätt
inte är att vara fel

så du fångar mig
i en trans av strävan

och i din famn
med huvudet mot din puls
återuppstår jaget

som om allt och inget
händer på samma gång

för hel är inte god eller ond
hel är big bang

ett energiflöde
precis som jag






Fri vers (Fri form) av Daphne VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-07 09:41



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
En av de bästa definitioner på jaget jag sett! Nåt som lever, inte en teori.
2023-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Daphne
Daphne VIP