Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besatt av honom

Med kirurgisk precision,
Du når min enda illusion.

Att ha dig på ett sätt,
Jag njuter av tanken på,
Dig och mig.

Jag njuter gång på gång,
av illusionen.
utan någon form av realism.

Jag lider, svider, och rider
Dig.
I mina drömmar.

Mitt luftslott förgyller mitt,
Allt för tråkiga liv.

Jag skär, tär och mår bra,
Men också dåligt.

Min besatthet, får dig att
Svalna av.

Utan din kärlek i mig,
Gräver jag min egna grav.













Bunden vers (Rim) av SellwiN VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-04-07 21:05



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
att ha dig besatt
är som man vill vara satt
2023-04-23

    ej medlem längre
Stark, vacker, sensuell.. med sorgkant
2023-04-07
  > Nästa text
< Föregående

SellwiN
SellwiN VIP