Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vårtrots

 

sol värmer sav stiger
trastrop ur lila grenverk
knoppar kvitter ögonkast
droppars rännil bryter fram älvar svämmar vårflod
har trots allt
hopp om liv

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-08 11:29



Bookmark and Share


  Koloristen
Vill ni ha total vår?
2023-04-08

  Larz Gustafsson VIP
Leve vårens uppror mot Bore!
2023-04-08

  lodjuret/seglare VIP
Det märkliga är väl att även om stillastående 'ruttet' vatten är äckligt och slemmigt, ungefär som slask kan upplevas som 'besvärligt', spirar liv ur en bas som naturen har som mylla med temperatur, väder och vind. Leve naturen och pennors lust att skapa liv.
2023-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg