Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur lever jag livet

Fastnat i nån loop
Vad livet gett
Vad e kvar
Vad att göra
Hur att leva
Loopen e som ett svart hål
Suger in tankarna
Suger in mig
Tumlas runt i
Negativ sörja

Tröttnat fullständigt
På människor
Som beter sig
Idioter med åsikter
Politiker
Näringslivs toppar
Som tror att d dom säger
Är sant
att vi inte förstår
Lögnerna
Som åker ut å in
I olika partiers munnar

Journalisterna
Med sina frågor
med mindre mening för varje år
Ska informera om ett snatteri i Timrå
Bygger en höna av…..
Eller nåt jävla val i nån bananrepublik
En cyklist som ramlade i Chicago
Vem fan bryr sig

sitter här med funderingarna
Kommer ingen vart
Önskemål
Värderingar
Ekorrhjul
Rädsla

Denna rädsla
För livets tvära kast
Ligger helt i dager
Sen cancern
Blev en helt oinbjuden gäst
Som efter slaget
Lämnade ett känslomässigt kaos
Med funderingar
Lever jag livet
Eller är jag bara vid liv





Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2023-04-09 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP