Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens spindel


väver silvertrådar i mitt hår
starkare
mer rotade

bygger ett nät runt min själ
gör att jag vågar balansera längre
ut på livets lina

i vetskap om att det finns något
som tar emot mig
skulle jag falla




Fri vers av MariL VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-10 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP