Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


hemkomsten

 

 

i kursiv stil

framåtlutande mot

 

vårkvällen i kyla

strålar

uppvaknande

av

 

möjligheter

växande nytt

och ljuset är dagen

 

återuppväckt mot skymning

natt och drömmar

 

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-04-10 17:36



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
KIKLOPHORIA:
grekiska för
cirkulation
2023-04-10
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP