Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattsvart

 

Vem ser mina tårar,

när jag vänder ögonen 

mot himlens stora mörker.

 

Till och med stjärnorna flyr,

de blir nog ängsliga

för all den sorg som syns.




Fri vers av Katinka VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-04-11 00:26



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
En enormt stark dikt som inte ens går stjärnorna obemärkt.

Starkt Katinka.
2023-04-11

  nattversioner VIP
fint och bra skrivet - rad för rad!
2023-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP