Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igen.

Jag vill skratta igen
Le med mina ögon
Jag vill tro igen
På en ljusare framtid.
Det som har varit
De ärr som mig givits
Det var då, det var förr
Nu är en annan tid.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-11 04:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP