Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest


som nålar genom huden
genom köttet
in i själen

petar
irriterar

punkterar
river upp

som klåda i ditt blod
genom lemmar
in i hjärtat

gnager
skaver skär

förgiftar
gör till svart




Fri vers av MariL VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2023-04-11 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP