Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feiku (6)





orm får resfeber
går inhandlar röd färg
vips Röde orm




Övriga genrer av Påfågel
Läst 91 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-04-12 08:19



Bookmark and Share


  Minkki VIP
skojig!
2023-04-12

  Respons VIP
Kolorerade djurteman i fejkad haiku skapar humor.
2023-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Påfågel