Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feiku (7)




hjort får identitetskris
går till floden badar länge
kommer ut ren




Fri vers av Påfågel
Läst 101 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-04-12 08:22



Bookmark and Share


  Minkki VIP
lek med ord i skrivarhjord, bra gjort
2023-04-12

  Respons VIP
Fejk haiku men kul story!
2023-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Påfågel