Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silentium


aldrig är det tyst

motorvägar 
70-vägar
flygplan
tåg

längtar tystnaden

den som bäddar in
fyller med ro
som själen kan vila i

den eviga tystnaden

en dag eller natt
skall den komma
den eviga rofyllda

universum viskar

du kommer vara trygg
sväva i molekyler av energi
där tystnad råder

vit och bländande










Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-04-12 11:33



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En bra och tankeväckande text med ett trösterikt avslut.
2023-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP