Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drabbad

\"Jag saknar dig när jag sover\"
\"Då drömmer jag om dig när jag är vaken\"

\"När jag sover vill jag vara nära dig\"
\"Och när jag vaknar vill jag somna i din kropp\"

\"Din hud är som silke, din nacke en fjäder
lätt beröring
mot min hand\"
\"Mitt lår är en stig
som leder dig rätt
så långt hemåt\"

\"Dina fingrar gör mig galen\"
\"Din doft är mer än jag\"

\"Jag vet var du hör hemma\"
\"Du bor i glömda veck\"

\"Du... du är...\"
\"Och du är här\"

nu
just nu
du




Fri vers av Poetnissa
Läst 541 gånger
Publicerad 2006-08-13 00:30



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Perfekt skrivet, tillgivet, romantiskt, så bra!:)
2006-08-18

    jäntan
Otroligt bra!!! Det bästa jag läst på länge!
Känner igen mig, pirrar i magen!
Underbart!
2006-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Poetnissa
Poetnissa