Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Desperat?

Desperat flyger hon 

mot fjärran

utan att andas




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2023-04-14 16:38



Bookmark and Share


  Susen VIP
Med få ord fångar du ett stort innehåll
2023-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP