Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drick mina tårar

Drick mina tårar
Den sällsynta vätskan
Som ögonblick badar i
Skapa distans mellan
Mig
Och
Mig
det eftersträvansvärda
Finns i illusionen
Mysteriet
Därför hatar vi oss själva
Och blir höga
På allt vi kan
För att vara oförutsägbara
Framför jaget
Mina tårars valuta
Är så låg här
Men värda ett år
av tankar
1 meter bort
Vill va klar men oxå
helt jävla borta
Så mitt eget mysterium
Växer
Inför mig själv
Endast då
Kan jag tro på min valuta
Byta mig själv
Mot någon annan skit
Som verkar högt värderad
För svaren inte finns
Och vi kan tro vi är speciella
Inför varandra
Och förstöra varandras inre
För det vidriga egot sväller
I takt med att vår spegling växer
Kan vi låtsats
Att vårt eget mysterium
Bor i någon annan
Och berikas
Av våra egna tårar




Fri vers av Bluesrunthegame
Läst 107 gånger
Publicerad 2023-04-13 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bluesrunthegame