Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dystra sele

Bär livets dystra sele
Kommer ingenstans
Under den taggtrådslika
tillvaron kravlar jag mig
bak och fram
Mina blemmor är minnen
och ansträngda hot
som löpt genom mig likt
kusliga eldar




Fri vers (Fri form) av Lilla vän
Läst 86 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-04-15 03:44



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Bra språkligt. Dyster känsla, hoppas att den lättar.
2023-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Lilla vän
Lilla vän