Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


1020.En nagel i ögat...

Svenska Medias"verbala"
bekymmer om GLOBAL
KLIMATFÖRÄNDRING

skiljer sig från
det som pågor
på hemmaplan...

===#===#===#===#===

VÅREN...men vad som hörs
i stadens öron...och vem
är som en nagel i ögat?

FÅGLARS VÅRIGA DRILL
BYTS TILL dån av lövblåsare
och ett öÖöverflöd av betonbyggare,
och grönområds trädslaktare

VAR SKALL DE BYGGA
SINA FÅGELBON?

när STOCKHOLMS FRIA
ALLMÄNNA GRÖNA MARKYTOR

SYSTEMATISKT SKÖVLAS vitt
och brett...KATEGORISKT!!!

STRÄVAN EFTER
#ETT FETTLIV#
har förvandlat
*NATURENS PARADIS*
till torgmarknads
fångelse...

där...MAN BARA
KAN DRÖMMA OM
FRÄSCH LUFT
OCH RENT VATTEN

===#===#===#===#===
SJÄLVKLART!
ROVDJURS APERI
EFTERAPAS GLOBALT!
===#===#===#===#===




Övriga genrer (Kåseri) av Lollitta VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-15 07:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP