Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Växa upp

Det kom smygande på
började som en viskning
Du som nyss fick stå på tå
Tittar nu ner
och säger
Lilla mamma
Du är för gammal för att förstå




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-04-15 08:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP