Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Småslantar

 

 

Jag tyckte alltid

 

att det var orättvist,

 

hur ödet

 

slängde åt mig småslantar. 

 

 

Och all den vånda jag kände, 

 

i att försöka älska någon

 

som var så mycket bättre

 

än mig själv.

 

 

Jag tyckte alltid

 

att det var orättvist,

 

hur ödet

 

slängde åt mig småslantar. 

 

 

Och det är för sorgligt

 

men jag var tvungen,

 

att krossa mitt eget hjärta

 

och låta dig gå.

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers av Katinka VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-04-15 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP