Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon som...

Någon som lär känna mig
någon som söker mig
behöver mig?

Som vill vara med mig
med den jag är
för att jag är?

Som finner mig intressant
för det är jag väl?
Kanske någon som faller för mig
för det är jag väl värd?

Tänk om det var så enkelt.




Fri vers av TheSoulmancer
Läst 67 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-16 05:49



Bookmark and Share


    Tidsljus
Skitbra!
2023-04-16
  > Nästa text
< Föregående

TheSoulmancer
TheSoulmancer