Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om igen


Jag reser mig
Borstar gruset från mina skrubbade knän
Lyfter tårdränkt blick
Och fäster sorgmatt iris mot nya mål




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 424 gånger
Publicerad 2006-08-13 08:56



Bookmark and Share


  Cris
Sorgligt..
men ändå hoppfullt envist
2006-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP