Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vårpolska

 

omkring mej flödar
himmelsstråkars vildska
eolsharpors trolska sång
invid stup och klipputsprång
vårflodsflöjt lockar pärleton ur sjudande forsfåror
dungens barrmattor darrar
av tubans pedalton
videpipas savmjuka smältlåt
hackspettstakt smattrar
dimmor mellan älvens isflak
lyfter dansar löses upp
nuljud lägger sig till ro
njutande förändringens slowmotion viskar jag
ett nästan ljudlöst ”ja”
soluppgång ger busken eld tror ditt svar "Jag är"




Fri vers av Per Rydberg
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-17 21:44



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Sköna vårtoner!
2023-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg