Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sen.

Nu kan vi öppna upp
dörrarna igen
Andas djupare
Tänka
Det där gör jag sen.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-17 22:51



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Phoo. Vilken jäkla bild på det. Nobelpris på den.
2023-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP