Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet att du finns där

Allt du burit men aldrig pratat om, på riktigt

Jag vet. Jag vet att jag förstår något.
Känslan av sorg, den du delar med mig, trots att den är din så blir den min… för i dina ögon ser jag någon som söker svar, ett avslut på de oändliga tankarna som snurrar i huvudet, antagligen både medvetet och omedvetet. Pappa, kanske aldrig ska du få svaren om inte genom mig. Alla känslor är connectade, och jag vet att vad jag säger kan verka litet i stunden men det ekar sedan hos dig. Jag sår frön! Frön som ska fungera som plåster, svar.

Tillsammans ska vi bilda starka rötter.
Och min kärlek för dig ska bli ditt svar, på att du gjort mycket rätt som kommer tillbaka till dig.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Diana,VC
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-18 02:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diana,VC
Diana,VC