Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bombplan i norrsken

Nu solar snokar sig

Nu gosar grodor gott

Svalört och vitsippa




Fri vers av Roggebogge VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2023-04-18 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roggebogge
Roggebogge VIP