Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

läsningen fortsätter





Syftet börjar med ekot av en dröm. Vem som får skriva
om nyckeln i citronen, den öppna
saxen i fönstret
Argumentet är korrekt om man bortser
från vad konsekvenserna blir på den andra sidan. Lagen
är inte av gud given ens i de bästa av länder.
Om man hade fler planeter att jämföra med,

om man kunde lita på poeterna – vad de skriver om kanoner.
Systemet vi bygger "tillsammans". Papyrusfragment i krukorna.
Bildrutor bortklippta av staten. Nattfönster öppnas till
socker på vatten

Sjunger de inte hiatus på bränt papper
läser du att sprickorna kan man göra till blixtar
som slår ner i hjärtan av brons.

Fonduegrytan med sprakande musik
att måla abstrakt kalligrafi med
när kråkorna eldar för kråkorna




Fri vers (Fri form) av räddare/antenner
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-18 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

räddare/antenner
räddare/antenner