Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minröjning

Hon går på minröjning i hennes kropp
River skinnet från sina ärrade armar
Spottar i de ilsket röda såren
Låter blodet blandas med tårarna
Som lämnar kalla fåror
I hennes brännande ansikte
Föraktet, hatet och äcklet
Kryper innanför hennes hud
Och lyckas alltid undkomma
Hennes vassa naglars framfart




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 420 gånger
Publicerad 2006-08-13 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP