Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


Flammande flammor som blommande blommor

 

våra blommande vårblommor

kan likt eldens flammor vara så flyktiga

men i deras enkla närvaro flödar ljuset

de föder något helt nytt

 

där i en försommars så ljuvliga värme

i den vill vi alla hålla hårt …länge

vi vill också hålla hårt om varandra

nu när vårens alla känslor svallar

 

även våra ord är som lågor …blommor

de kan vara flyktiga men vackra

för så kort är deras liv

när de väl har lämnat våra läppar

 

men meningen i de sagda orden

kan tända men även släcka eldar

eldar som brinner ohämmat

eller sakta slocknar av våra tårar

 

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-04-19 14:32



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Så vackert ~ i ord och bild…
2023-04-19
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP