Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ondskan

igennkänningen med ondskan
och Jan Guillou
är smärtsam

konstigt bekant
som om dess filmatiska bilder
uppkommit i tidigare drömmar

för jag drömmer

när hjärnans synapser
kopplar ihop fiktion
med verklighet

skär ut sanning
ur lögn

bara för att blottgöra
blåmärken
jag tagit som hudfärg

eller det virrvarr av blinkande ljuslyktor
som aldrig var där


vet man så vet man
det går inte att säga mer

ibland vet inte ens jag

för min kropp är en bok
som vill läsa sig själv

och vissa sidor
helt utan mitt samtycke


så jag skriver min egen

och du relaterar










Fri vers (Fri form) av Daphne VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-04-20 15:13



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Eller hur... skriver gör den dessutom.
2023-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Daphne
Daphne VIP