Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Rysslands president Vladimir Putin sa att civila i de ockuperade områdena i Ukraina faktiskt har kämpat i många år för rätten att vara en del av Ryssland.  


Ukrainare från ockuperade område kämpat blir del av Ryssland

 Putin om folket i Ukrainas annekterade territorier: "De kämpade i många år för att vara en del av Ryssland"

Folket i "Folkrepublikerna Donetsk och Lugansk" samt regionerna Zaporizhia och Cherson (ockuperade områden i Ukraina) har kämpat i många år för rätten att vara en del av Ryssland, sade Rysslands president Vladimir Putin på torsdagen.

Folket i de nya ryska territorierna "har kämpat i många år för rätten att vara med Ryssland", förklarade han vid ett möte i rådet för lokalt självstyre.


"Under många år levde de under helt andra förhållanden för regionala och kommunala myndigheter, som inte liknar förhållandena i Ryssland", fortsatte Vladimir Putin.

Den ryske presidenten sa att kommunala tjänstemän som arbetar i de nya territorierna bör behandlas med värme och omtanke och ges "allt nödvändig hjälp för att integrera de nya regionerna i det enhetliga systemet för offentlig förvaltning i Ryssland."


Putin sa också att "det finns många frivilliga bland kommunsamhället, som själva bestämt sig för att vara där (i krigszonen - n.r.), där det är svårt".

"De är ett exempel på lojalitet mot fosterlandet och dess intressen, och nu försvarar de våra historiska territorier, skyddar människorna i dessa territorier", avslutade Vladimir Putin, enligt den ryska statliga nyhetsbyrån TASS.


Väst förbereder sig för att Putin ska använda "alla medel som lämnas åt honom" i Ukraina
I annat fall rustar västerländska ledare för utsikten att Vladimir Putin använder "vilket som helst medel han har kvar", inklusive kärnvapenhot och cyberattacker, som svar på den förväntade ukrainska motoffensiven.

Brittiska tjänstemän som deltog i G7:s utrikesministermöte i Japan sa att de förväntade sig att Ryssland skulle hämnas och att västvärlden "måste vara förberedd" på extrem taktik när ryssarna försöker behålla sina erövringar på ukrainskt territorium.

Det verkar finnas ett erkännande i Moskva att ryska styrkor snart kan vara på defensiven i Ukraina, efter att deras egen vinteroffensiv verkar ha misslyckats. Den förre ryske presidenten Dmitrij Medvedev sa förra månaden att Moskva var förberett för en ukrainsk motoffensiv och varnade för att hans land skulle använda "absolut vilka vapen som helst" om Kiev försökte återta Krim, olagligt annekterat av Ryssland 2014, skriver The Guardian-publikationen, citerad. av News .ro.
Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2023-04-21 00:44Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jag slutade förstå vad som hände för länge sedan, du kanske är bättre på historia.

Men jag fortsätter att skriva av tristess och jag undrar vad som kommer att hända med Sverige efter Erdogans och Putins inofficiella besök i kungafamiljen!

Och en sak till som jag inte förstår varför radio P:1 klockan 13 använder en musikalisk signal som är identisk med den jag hörde på den lokala högtalaren Moskvatid på 1960-talet och säger högt och tydligt på rumänska:
"Här är Radio Moscow" timme med aktuella nyheter! det var på den tiden då vi fortfarande hade ryska trupper i Rumänien, då gick jag i första klass vid fem års ålder och jag hade en plåtpåse med smörgåsar spacklade med fläskfett och salt som det stod skrivet på. Moskva försörjning.
Jag kunde inte uttala bokstaven k då och alla skrattade åt mig, men jag har en brödkortsbonus på en fjärdedel svart bröd om dagen, och det var inte många barn som hade det, men det är en annan historia....
2023-04-21

    Sefarge VIP
Vill man va del.av Ryzzland
Är det säkrast att flytta dit
in istället! I nuläget är det
Ju många som flyttar ut
därifrån av olika orsaker
Är det kanske därför de
måste stjäla Ukrainska
barn?

2023-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP