Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


DU VACKRA

 

ljuset formligen flödar

över de ännu så nakna träden

verkligheten överträffar

just nu fantasin

 

jag andas in jag tänker

medan jag känner

känner hur en vårlig flod flyter

genom mina ådror

 

där mitt framför mina ögon

blommar nu världen

livet som så otåligt väntat

på allt detta ljusa

 

ja våren fullständigt exploderar

just här och nu

jag kommer aldrig någonsin

att sluta älska dig …du vackra

 

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-04-21 09:35



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Mycket vacker dikt och uppläsningen förhöjer upplevelsen av vårens magi.
2023-04-24

  Kungskobran VIP
Och allt är återfött…
2023-04-21

  Sparvögat VIP
Underbar bild som målar
ordens skönhet…
2023-04-21
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP