Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp i träsket


trampar sörja upp till knäna
trampar trampar stannar still

stannar andas lyfter blicken
ser mot ljuset dit jag vill

kramar om mig själv och sörjer
sörjan som jag fastnat i

håller fast i kropp och själ
och formar om den jag vill bli




Fri vers av MariL VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-04-21 16:45



Bookmark and Share


  cilax VIP
fin
2023-04-21

  SatansSon VIP
gillar. riktigt bra.
2023-04-21
  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP