Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Kvittertid en sagostund


Tog sig ut till
den grönaste
av morgnar
i kvittertidens
månevarv

Landskapet
formades av
hennes smittsamma
skratt och sättet
att gunga sin gång

Det liksom sjöng
under trycket från
fötters skavande
mot strån och blad
där i hjärtat av gläntor

Om beröringen av
hennes hud och
öppenhet viskade
träden stenarna varma
som i sagostund




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-04-22 08:39



Bookmark and Share


  Susen VIP
Dina ord anas fyllda av mäktigthet. Precis som i sagovärlden där berättelsen fångar
2023-04-29

  Elinor Sörensson VIP
Sagolikt vacker.
2023-04-22
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP