Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte våldäkt om vi älskar

Svider, kvider och
lider under dig.
Så långt ifrån allsång på skansen,
jag kan komma.
Men du kommer på nytt,
och föds på nytt igen.

Du sprider, vrider
och slåss för det du vill ha.
Jag är det öppna målet,
jag är det fria att ta.


Håller mig nära,
som det käraste du har.

Kysser mig i pannan,
som den duktiga flickan jag var.




Fri vers (Fri form) av SellwiN VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2023-04-22 20:34



Bookmark and Share


  osynligt- synlig.
Amorös våldäkt,
ofrivillig våldäkt?
Verkar inte vara ömsesidigt precis.
2024-01-24

  S.A.I. Steve Lando VIP
underbara Du
2023-04-23

  Öknens Ros VIP
En självisk handling mer än ett kärleksbevis.
2023-04-23

    Music mind VIP
Starkt.
2023-04-22

  Koloristen
Effing rules.
2023-04-22

  Koloristen
Xtremt bra.
2023-04-22
  > Nästa text
< Föregående

SellwiN
SellwiN VIP